Kezeljétek közösen a bérbeadóval / bérlővel az albérlettel kapcsolatos összes teendőtöket egy helyen

Keres-kínál albérleti hirdetések regisztrált bérbeadóktól, regisztrált bérlőknek.

Használjátok a jogászaink által készített bérleti szerződést, hogy biztonságban legyetek mind a ketten

Tőltsd le az
Albee app-ot!

Albee Menedzser

Egyszerű és biztonságos albérlet kezelés!

Kezeljétek együtt a bérlőddel, bérbeadóddal az ingatlannal kapcsolatos összes teendőt, számlát vagy problémát.

Mindent egy helyen, visszakereshetően megtaláltok a közös felületeteken. Minden adat biztonságban van, semmi nem veszhet el és senki se módosíthat semmit utólag.

Unod, hogy elkallódnak a csekkek?

Pénzügyek

Bérleti díj, rezsi számlák mostantól egy
helyre kerülnek. Nincs több papír cetli,
felejtsd el a táblázatokat.

Távolról is megnézheted az ingatlan állapotát!

Állapot fotók

Nem kell személyesen elmenni megnézni az ingatlant,
elég ha a bérlő feltölti az aktuális fotókat az Albeeba.

Nem kérdés, hogy valaha megvolt!

Leltár

Az ingatlanban található összes berendezési tárgyat és azok változásait is nyilván tudjátok tartani az Albeeban.

Albee Menedzser
Lépj be te is az okos albérletek világába!

Legyetek tisztában a fogyasztással!

Mérőórák

Nyilvántartható közüzemi fogyasztás, óraállások rögzítése az Albee-ban könnyen és egyszerűen.

Legyetek naprakészek a megállapodásokban is!

Szerződések

Bérleti szerződés és kiegészítő szerződések biztonságosan és visszakereshetően.

A szó elszáll az írás megmarad!

Chat funkció

Minden egyeztetés egy helyen. Nem kell keresgetni a különböző helyeken a megbeszélteket, mert az Albeeban minden megtalálható.

Légy naprakész az ügyintézéssel
Lépj be te is az okos albérletek világába!
Tőltsd le az
Albee app-ot!

Sajnos nem. Az Albee Menedzser használatához a bérbeadónak és a bérlőnek is felhasználónak kell lennie. Ha mindketten azok vagytok, kapcsoljátok össze magatokat az ingatlan feltöltésével és azonnal használhatjátok is a funkciót. Ha nincs még meg az ingatlan vagy az ingatlanhoz a bérlő, akkor az ingatlan hirdetésekben meg tudod keresni a megfelelő ingatlant vagy az ingatlanodhoz a bérlőt.

Az Albee Menedzser alapvető funkciója, hogy a két fél együtt használja az alkalmazást, így mindketten ugyanazokat az adatokat látjátok, tudtok reagálni a másik fél által feltöltött dokumentumokra, jóvá tudjátok hagyni a különböző számlákat vagy akár a fotókat is. Így elkerülhetitek az esetleges vitás eseteket, félreértéseket, hiszen minden infót mindketten megtalálhattok az Albee-ban.

Minden adatot, amely feltöltésre kerül az Albee rendszerébe, eltárolunk a számotokra, így semmi nem kallódhat el, nincs több elveszített csekk, elfelejtett számla. Az a bérlő vagy bérbeadó, aki kihasználja az Albee nyújtotta lehetőségeket, szeretné elkerülni a problémákat, így nem kell a vitás helyzetektől aggódnotok. Ha mégis nem várt helyzet állna elő, az Albee rendszerében mindent megtaláltok és igazolni tudjátok többek közt a  szerződéseket, számlákat, óraállásokat, hiszen a feltöltött adatokat a másik fél már jóváhagyta az Albeeban.

Igen, az Albee rendszerében vannak elérhető ingatlan hirdetések, illetve ingatlant kereső bérlők is. Ha nincs még meg a tökéletes ingatlan, amibe költöznél, akkor nézz szét a kiadó ingatlanok között, ha pedig még a megfelelő bérlő nem kopogtatott az ajtón, nézz szét az ingatlant kereső személyek közt.

Az Albee alapvető és legfontosabb funkciói ingyenesen használhatóak, idő megkötése nélkül. Bérbeadók esetében az Albee Menedzser egy ingatlan esetében érhető el ingyenesen. Amennyiben több ingatlannál szeretnél bérbeadóként kezelni az Albee Menedzserrel, lehetőséged van előfizetni a Freemium+ csomagra, ami jelenleg 990 Ft/hó érhető el ingatlanonként. Bérlőként bármennyi ingatlan ingyenesen kezelhetsz!